Filipshop.ro Cele mai bune anvelope reconstruite

Anvelope reconstruite sunt o bucată toroidală din cauciuc care se găsește la roțile de la diferite vehicule și mașini. Este montată pe jantă. Funcția sa principală este de a permite un contact adecvat de aderență și frecare cu pavajul, permițând accelerația, frânarea și conducerea vehiculului.

Din punct de vedere constructiv există două tipuri de anvelope: radiale și diagonale. Anvelopa radială este standard pentru aproape toate mașinile moderne.

Anvelopele, după modul de utilizare, sunt clasificate în anvelope de vară, de iarnă sau mixte (all seasons). De asemenea, pot exista anvelope de șosea sau anvelope off road.

Anvelopele trebuie să se potrivească la diverse sisteme de suspensie, să răspundă precis la comenzile direcției, și în același timp să fie silențioase și durabile. Mai presus de toate, pentru ca vehiculul sa ruleze în siguranță, anvelopele trebuie sa facă față forțelor extreme exercitate asupra acestuia – la frânare, accelerare sau în viraje. Aceasta este cu atât mai important atunci când drumul este ud și alunecos sau acoperit cu zăpada și gheață.

In zilele noastre foarte multi soferi prefera sa achizitioneze anvelope second hand, deoarece pretul este mult mai convenabil si daca ele sunt de buna calitate si nerulate foarte mult, de ce am cheltui banii pe degeaba. Nu toti ne permitem sa investim in cauciucuri foarte multi bani: una la mana din caza bugetului si in plus putem gasi anvelope second hand, care nu au fost foarte mult rulate. Scurt si la obiect: ai de gand sa-ti cumperi cauciucuri la mana a doua? Daca da, trebuie neaparat sa citesti acest articol. Te ajutam sa nu iei teapa si te sfatuim ce sa faci pentru a merge in siguranta, dar si pentru a te bucura de o afacere buna.

Anvelope reconstruite cu un profil mai mic de 5 mm nu mai sunt anvelope de iarna! Sunt anvelope reconstruite inutila! Ba mai mult, o anvelopa foarte veche, e buna de aruncat la gunoi, indiferent de cat profil mai are.

Iata care sunt cele mai importante amanunte la care sa te uiti cand vrei sa cumperi anvelopele.